Juotavia

Viiniä

Pausassa on tarjolla useampaa puna- ja valkoviiniä myös laseittain. Rosee- ja kuohuviiniäkin toki löytyy. Valikoimassamme korostuvat Etelä-Euroopan tunnettujen viinialueiden, erityisesti espanjalaisen Riojan, puna- ja valkoviinit.

Päivitämme viinivalikoimaamme melko tiuhaan ja otamme huomioon myös asiakkaittemme toiveita.

Kahvia

Meiltä saa korkealaatuisia espressokahveja sekä lähipaahtimon aromikasta filtterikahvia. Kahveissamme painottuvat maun lisäksi sekä ekologiset arvot että paikallinen pienyrittäjyys.

Erikoiskahveihin jauhamme Kaffecentralenin maahantuomia Puro forte -papuja. Puro on vastuullisesti toimiva belgialainen paahtimo, joka mm. käyttää aurinkoenergiaa ja tukee sademetsien suojelua.

Suodatinkahviin hankimme pavut melkein naapurista, pitäjänmäkeläisestä kahvipaahtimo Kaffe Obscurasta, jonka tarina ja tuotteet ovat tehneet meihin vaikutuksen.

Olutta

Olutvalikoimaamme kuuluu useamman lähiseudun pienpanimon tuotteita. Stadin panimo, Vallilan panimo sekä tuusulalainen Maku Brewing ovat yhteistyökumppaneitamme. Myös ainakin yhden isomman kotimaisen panimon olutta on aina tarjolla, kuten myös alkoholiton vaihtoehto. Siideriä ja lonkeroakin löytyy.

Muita juomia

Viinien, oluiden ja kahvien lisäksi tarjoamme irtoteetä, kaakaota ja erilaisia virvoitusjuomia. Myös lapsille löytyy mieluisia vaihtoehtoja.