Juotavia

Viiniä

Pausassa on tarjolla useampaa puna- ja valkoviiniä laseittain ja pulloittain. Rosee- ja kuohuviiniäkin löytyy.

Valikoimassamme korostuvat Euroopan tunnettujen viinialueiden puna- ja valkoviinit.

Päivitämme viinivalikoimaamme aika ajoin ja otamme huomioon myös asiakkaittemme toiveita. Juttelemme mielellämme viineistä lisää!

Kahvia

Meiltä saa korkealaatuisia espressokahveja sekä lähipaahtimon aromikasta suodatinkahvia. Kahveissamme painottuvat maun lisäksi sekä ekologiset arvot että paikallinen pienyrittäjyys.

Erikoiskahveihin jauhamme Kaffecentralenin maahantuomia Puro forte -papuja. Puro on vastuullisesti toimiva belgialainen paahtimo, joka mm. käyttää aurinkoenergiaa ja tukee sademetsien suojelua.

Suodatinkahviin hankimme pavut Kirkkonummelle sittemmin muuttaneesta ex-pitäjänmäkeläisestä kahvipaahtimo Kaffe Obscurasta, jonka tarina ja tuotteet ovat tehneet meihin vaikutuksen.

Olutta

Olutvalikoimaamme kuuluu tuttujen kotimaisten panimoiden lisäksi myös lähiseudun pienpanimoiden tuotteita. Muun muassa pitäjänmäkeläinen Husky Brewing ja Vallilan panimo ovat yhteistyökumppaneitamme.

Siideriä ja lonkeroakin löytyy. Oluita ja siidereitä löytyy myös alkoholittomana.

Muita juomia

Viinien, oluiden ja kahvien lisäksi tarjoamme teetä, kaakaota ja erilaisia virvoitusjuomia. Myös lapsille löytyy aina mieluisia vaihtoehtoja.