Juotavia

Viiniä

Pausassa on tarjolla useampaa puna- ja valkoviiniä laseittain ja pulloittain. Rosee- ja kuohuviiniäkin löytyy.

Valikoimassamme korostuvat Etelä-Euroopan tunnettujen viinialueiden, erityisesti espanjalaisen Riojan, puna- ja valkoviinit.

Päivitämme viinivalikoimaamme melko tiuhaan ja otamme huomioon myös asiakkaittemme toiveita. Juttelemme mielellämme viineistä lisää!

Kahvia

Meiltä saa korkealaatuisia espressokahveja sekä lähipaahtimon aromikasta suodatinkahvia. Kahveissamme painottuvat maun lisäksi sekä ekologiset arvot että paikallinen pienyrittäjyys.

Erikoiskahveihin jauhamme Kaffecentralenin maahantuomia Puro forte -papuja. Puro on vastuullisesti toimiva belgialainen paahtimo, joka mm. käyttää aurinkoenergiaa ja tukee sademetsien suojelua.

Suodatinkahviin hankimme pavut melkein naapurista, pitäjänmäkeläisestä kahvipaahtimo Kaffe Obscurasta, jonka tarina ja tuotteet ovat tehneet meihin vaikutuksen.

Olutta

Olutvalikoimaamme kuuluu useamman lähiseudun pienpanimon tuotteita. Muun muassa Stadin panimo ja Vallilan panimo ovat yhteistyökumppaneitamme. Myös ainakin yhden isomman kotimaisen panimon olutta on aina tarjolla.

Siideriä ja lonkeroakin löytyy. Olutta ja siideriä löytyy myös alkoholittomana.

Muita juomia

Viinien, oluiden ja kahvien lisäksi tarjoamme teetä, kaakaota ja erilaisia virvoitusjuomia. Myös lapsille löytyy aina mieluisia vaihtoehtoja.