Viisi kuukautta takana – mitkä fiilikset?

Meillä on nyt takana viisi kuukautta pitskulaisen viinikahvilan pyörittämistä ja edelleen tosi hyvä fiilis päätöksestämme ryhtyä yrittäjiksi ”vanhoilla päivillämme”.

Olemme saaneet kanta-asiakkaiksi paljon mahtavia tyyppejä, jotka ovat ottaneet Pausan toiseksi olohuoneekseen. Myös asiakkailta saamamme palaute on lämmittänyt kovasti. Olemme nauttineet jokaisesta päivästä, eikä vielä kertaakaan ole harmittanut lähteä töihin. 😊

Yrittäjät aurinkoisena kesäpäivänä viinikahvilansa ovella

Pausan sisätilojen rentoa ja viihtyisää tunnelmaa on kehuttu, mutta näkymät eivät valitettavasti ole kaikkein kauneimmat. Lämpöisten kesäsäiden myötä monet asiakkaamme ovatkin siirtyneet vehreämpiin maisemiin. Me päätimme seurata perässä ja kirmata kesälaitumille.

Oikeastaan emme olisi vielä loman tarpeessakaan, mutta asiakkaiden vähennyttyä emme pysty pitämään valikoimaamme kesäkuumalla tuoreena ja monipuolisena ilman suurta hävikkiä. Tuntuu järkevämmältä pistää Pausa keskikesäksi paussille. Näin saamme myös aikaa miettiä viinikahvilamme kehittämistä palvelemaan teitä asiakkaita entistä paremmin. Ja tokihan lomailu meillekin maittaa!

Kiitokset menneistä kuukausista teille, ihanat asiakkaamme! Toivottavasti näemme viimeistään elokuussa! 🌞

Kesäterkuin
Sari ja Petri