Kohta se taas aukeaa! Ja Pausan muita kuulumisia.

Pian on jälleen aika pistää Viinikahvila Pausa käyntiin – jo neljättä kertaa!

Runsas vuosi sitten Petri kirjoitti tänne suurista odotuksista ja tulevaisuuden toiveista, mutta eipä osannut mies (eikä kyllä kukaan muukaan) aavistaa, millaisessa tilanteessa tämäkin vuotemme alkoi. Vertaus Hannu Hanheen ei enää tunnu ihan osuvalta, tunnemme hengenheimolaisuutta tätä nykyä pikemminkin epäonnisen Aku Ankan kanssa.

Tammikuun piti olla superkuukausi ennen putkiremonttimme alkamista, mutta hui ja hai: taas iskivät kovat aukiolorajoitukset ja sen lisäksi vielä kaupungin viemäröintityöt ikkunamme alla! Käytiin sentään kertomassa, että asiakkaiden piti varmuuden vuoksi siirtyä pois ikkunoiden luota räjäytysten ajaksi!! Voi sitä meteliä…

Viinikahvila Pausan edusta on ollut melkoista työmaata jo pitkän aikaa kaupungin viemäröintitöiden vuoksi.

Vaan eipä tarvinnut montaa viikkoa melusta kärsiä, kun oli taas vaihteeksi pistettävä pulju kokonaan kiinni. Taloyhtiön putkiremppa alkoi sopivasti kolmevuotissyntymäpäivänämme 25.1.22. Aikataulun kerrottiin olevan niin väljä, että Pausa piti päästä avaamaan viimeistään aprillipäivänä, mutta viikolla mentiin siitäkin eteenpäin. Pieniä haasteita on edelleen, mutta ainakin tällä hetkellä on vakaa aikomus avata ovet jälleen perjantaina 8.4. karuista katunäkymistä huolimatta. Terassista voimme vain haaveilla.

Pausa on näyttänyt hieman erilaiselta viimeiset kuukaudet. Putkiremontti on kuitenkin valmistumassa ja pääsemme taas avaamaan viinikahvilamme.

Mitäs me laiskurit

Moni on kysynyt, kuinka ihmeessä olemme saaneet ajan kulumaan näiden paussien aikana. No, se ei todellakaan ole ollut ongelma; ilmeisesti olemme molemmat luotuja laiskottelemaan 😂.

Vaikka taannoin harmittelimme, ettei talon putkiremppa osunut koronasulkujen tai kesälomien ajaksi, meitä lohduttivat kovasti ne upeat aurinkoiset ulkoilusäät, joilla suomalaisia on tänä keväänä hemmoteltu.

Hitaiden Hesari-aamujen jälkeen pitkiä kävelyretkiä pääkaupunkiseudun hienoissa luontokohteissa, niistä on pakkolomapäivät tehty. Hmm…kuulostaa ihan eläkepäiviltä (mutta valitettavasti ilman eläkettä 🥲).

Vapaavuosia odotellessa on hienoa päästä vielä Pitskuun palvelemaan
ihania asiakkaitamme!

Pakkolomalla Pausan omistajat Sari ja Petri nauttivat ulkoilusta ja upeista kevätsäistä.

Jotain positiivista kaiken muun keskellä

Tällä hetkellä tilanne Euroopassa ei hymyilytä. Koronan lisäksi on vielä eräs herra P (enkä tarkoita Petriä!) kirjoituttanut itsensä historiankirjoihin kammottavalla tavalla. Hänen yllätyksekseen eurooppalaiset ovat kuitenkin yhdistäneet voimansa auttaakseen ukrainalaisia. Suomessa – myös Pitäjänmäessä – ihmiset ovat osoittaneet upeata talkoohenkeä ja auttamishalua rahalahjoituksin ja tavarakeräyksin. Mahtavaa!

Ikävien tapahtumien ja pelkojen ei kuitenkaan pidä antaa lamaannuttaa. Uutistulvan keskellä on tärkeää pitää huolta myös omasta hyvinvoinnista. Mennään vaikka metsään, jos se tuo hyvää mieltä. Tai piipahdetaan Pausassa! 🤩

Odotamme jälleen kerran toiveikkaina uutta alkua; koronan jatkumisesta
huolimatta toivomme asiakkaiden löytävän taas Viinikahvilaamme. Eikä pelkästään kannatuksen vuoksi, vaan nauttimaan pienestä paussista kaiken arkisen ja synkän keskellä.

Oikein ihanaa kesän odotusta ja tapaamisiin Pausassa. 🥂

Toivoo
Sari

Viinikahvila Pausa aukeaa jälleen huhtikuussa 2022.